Memandang 8 Bulan Akan Datang

Esk merupakan last exam aku utk sem ni (24 MAY 08)...transport phenomena...blk umah maybe ari isnin...dok umah jap je pas 2 kena p KL plak utk course internship program...my company is PETCHEM Business...KLCC tgkt 78...huhu...

Umah sewa pn blum tgk lg...kononnya dah byk jmpa...tp nk cri plg baik...so maybe 2-3 ari b4 start intern 2 aku dah p KL kot...tgk2 umah...

apa akan jd kat aku pada next 8 months...hmmmm...ssh nk agak...maybe akan jd lebih matang n more confident kot...ye la...kononnya dah mcm lelaki bekerjaya...hihi...

aku akan hidup kat KL yg kata org kos hidup kat sana mmg tggi...dgn elaun mara n elaun intern ada la 1000 lbh sbln...dpt ke aku survive kat sna?huhu...cuak gak...tp bla pk di skeliling aku sntiasa ada kwn2 rasa releks sket...kalo depa bleh survive xkan aku xleh kan?

next sem kalo bleh nk jimat2 nk kmpl duit...sbb sem aku terlalu boros smpi kantoi hjg2 sem...senak dowh...pokai dkt2 nk abes sem...next sem kmpl duit so bleh releks sket sem blk utp nnt...hihi...

ok la...kwn2 yg maybe ada baca blog ni...i wish u all da best...see you again after the internship...bye...wassalam

1 comments:

kEyrOL~ said...

lelaki berkerjaya?
uhu~~
poyo bangat!

Related Posts with Thumbnails
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates