Ramadan menunggu syawal

waaaa...da lama tak post kat blog...apa crita? hehe...spanjang bulan ramadhan saja je tak update blog...sebab ada menu pakej sahur tu...takut orang cari tak jumpa...hehe...

apa aku wat spanjang bulan posa ni...hmmm...banyaknya berbuka di luar...bak kata orang sarawak sungkey...untuk pengetahuan suma sungkey ni ada 8 episod...pengarahnya ialah mr ezain...kadang-kadang tu sempat la muncul dalam 2-3 episod...kalo nak tengok gambar masuk facebook aku...dalam tu penuh dengan gambar spanjang ramadan...siap dengan komen-komen yang sampai ratus-ratusan...di mana stiap gambar akan mempunyai plot komen yang berbeza...hehe...tapi isu-isu panas masih ada...isu??? faham-faham je kawan-kawan aku...gambar-gambar bulan posa ni nanti aku upload kat sini...sebab tak mintak lagi kat pemilik-pemilik kamera...anyway kawan-kawan terima kasih ye sebab celebrate besday aku kat piza ari tu...tq pojan sebab sudi jadi sponsor...tak lupa juga suma sponsor-sponsor yang lain sepanjang bulan ramadan...terima kasih banyak-banyak...lain kali sponsor la lagi...

awal bulan posa ari tu gak aku demam...kena la kuarantin kat duyung...ades...termiss sungkey yang ditaja oleh aiman muro...tak pe la tak da rezeki tu...nasib baik la sempat kluar before match man utd arsengal...hehe...yang paling penting man utd menang...rasa berbaloi je aku cepat-cepat sembuh...hehe...

terasa singkat je ramadan ni...huhu...aku yang business pakej sahur ni pon rasa cam kejap sangat aku bangun awal pagi...pegi amek sahur...tengok-tengok da ari last...so kepada suma my beloved pelanggan sahur...terima kasih banyak-banyak atas segala kerjasama...maaf suma salah dan silap ye...hehe...next year da tak bleh kejut korang sahur lagi...huhu...

ramadan tinggal 2 hari je lagi...pas tu da syawal...walaopon ada banyak keja blum settle...aku tetap nak enjoy gak raya ni...pedulik apa...hal-hal yang blum slesai balik nanti baru pikir...hehe...to all my final year friends aku ucapkan selamat hari raya aidilfitri...maaf zahir dan batin...eh ada batin ke??? takpe la wat sedap sket ayat tu...kepada kawan-kawan yang dok dekat dengan umah aku datang la umah raya nanti...hehe...ok la kali untuk suma yang baca post ni...aku ucapkan selamat hari raya...maaf zahir batin...kepada yang drive balik raya tu berhati-hati la ye...ingat la orang yang tersayang...hehe...lepas raya ni kita suma akan berperang dengan fyp and fydp...so enjoy la puas-puas before terkorban di medan perang nanti...hehe...ok out di sini...jumpa lagi...salam aidilfitri untuk semua... (^_^) v

5 comments:

Bajet said...

Selamat hari raya nasrul maaf zahir dan batin.

NasMad said...

selamat raya~

meen said...

balik raya pon cam bermaya je.
meh aku antar kuarantin balik!

selamat hari raya.
maaf zahir dan batin kepada nasrul dan anak2...

LuKe HaKiM said...

woi.tak mention party planner kan.Luke Hakim.Luke Hakim.

NasMad said...

lol...aku ada byk anak buah dlm mafia wars...haha

oops~ pengumuman suma!!!!!!!!!!!!! party planner ialah LUKE HAKIM!!!!!!!

Related Posts with Thumbnails
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates