Kindians Reunion



Wahai kawan2 skalian...aku plan nak wat reunion...tp xtau lg bla...kat mana...so hopefully hampa suma bleh tlg bg pendapat...tolong2 sebarkan gak eh kat sapa2 yg maybe aku xbgtau...al maklum la...aku bgtau through fenster jek...lg pon fenster ni akaun baru...jd ramai la yg takda...so sapa yg ada fenster kengkawan lain bleh la kecoh2 kan...ok? kalo bleh bg kontek number skali...izat dgn dino cam na eh?hahaha...ni pon hampa kena bincang gak...nk bg pendapat sila la leave comment kat post ni atau kat shout box sbelah...lama tak dengar cita suma org...

15 comments:

-hidayah- said...

ak ngan sue mmg cadang nak wat reunion...next year..
sebab dulu dorg kata nak wat reunion 5 taun skali..so next year cukup da 5 taun...
elok la kita wat...
sue cadangkan aritu nak wat kat teluk batik..
bincang la kalo2 ada cadangan laen..

lala said...

hah!makin rmai nk wat reunion nih!hehe...aku ik0t je...asal ampa yg conduct!hehe...tp jgnla wat awal bln 1 (even wkt 2 btdy aku...hehe) coz aku ade exam besa wkt 2...bln lain aku orait je...hehe

lala said...

eh!pehal name aku jd lala said???xpuas ati...nama aku lala je!ngeh3

lala said...

eh!pehal name aku jd lala said???xpuas ati...nama aku lala je!ngeh3

Nasrul said...

teluk batik eh? aku plan nk wat kat kl jek...cm senang sket sbb kat centre...aku pon tgh tggu gak pendapat2 org lain...sila2 kalo ada cadangan and sapa yg nk tlg support sket2...hehehe

aimviv said...

Kite ikot majority la senang.
Kalo sume ade kat perak boleh buat kat teluk batik.
Tp kalo ade yg merantau smpai ke melaka ke johor ke, kat kl pon boleh reunion.
Tp kene track sume la bebudak klas nye location.

ida said...

ak ikut jek... ^_^

h@zim said...

aku cadang kita wat tahun depan pada waktu malam raya haji...
x pun esok..
aku free esok..

h@zim said...

weh..
kta wat reunion kat london ke x pun kat kampung masjid timah tasuh..

arm said...

weh..aku datang...muahahaha

arm said...

ok2..cmni la..nk senang kta kna ikut cuti dino ngn sotong la..btui dak??ka xmau jemput depa..hahaha...confirm cuti ngn depa pastu br bleh kita set time..tempat aku rasa kita buat kat umah hazim paktam la..muahahaha

Anonymous said...

tempat kalo bleh yg senang suma nk p la..ibu kota pn ok gk..nk syok sket kita cari pantai cm pd ka pastu tdoq chalet..amacam??kindi kahaq

Nasrul Mohamad said...

hahaha...umah hazim cm best gak...hmmm...nnt aku tny sotong n dino cm na...kalo depa sudi sponsor bleh wat re-u kat germany or jepun...hahaha

ida said...

apa crita reunion neh?

Aim said...

Nthnye.
Aku nk gak g.
Lame xjumpe korang.
Aku sampai bln 7 free, so kalo nk buat aku cadang dlm bulan ni ngan bulan dpn la.
Tmpt yg senang pegi, xkisah la kat mane.

Related Posts with Thumbnails
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates