My 7 Tag Facts

* Link to your tagger and post these rules on your blog.
* Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
* Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
* Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog.

leceh ar zali ni...tag aku plak...tp nk wat cm na dah mmg itu rulenya...untuk sapa2 yang tak kenai aku...ni la sket2 fakta tentang aku...

1. aku ni kipas susah mati man utd...dari kecik lagi aku mmg fan utd...slh satu cita2 aku nk p old trafford la...huhu...ntah bila la ada ksempatan 2...

2. skarang ni aku gila tgk animax...715 kat astro...haha...cita faveret skang ni God (?) Save Our King, xxxHolic, Big Windup and of course Slam Dunk (walopon dah ulang tgk 2-3 kali)

3. dulu aku ni sgt pemalu orgnya...masa skolah rendah nak ckp dgn bdk pompuan pon menggeletar...haha...skang ni kurang la sket...at least xda la menggeletar... (^.^)V

4. aku ni jenis yang ska gak la muzik...aku dgr suma...xkira genre...bila aku dah suka satu2 lagu aku akan ulang jek lagu ratus2 kali...

5. untuk pengetahuan suma...antara cita2 aku pada masa akan dtg ialah nak buka bakery...haaa...macam bread story, roti boy, apa cottage aku dah lupa...haha...suma ni sbb pengaruh Yakitate Japan la...hihi...kalo Kazuma Azuma reka Ja-Pan...aku nak cipta roti Me-Sia (Malaysia)...haha...

6. masa aku skolah menengah...aku merupakan ahli pasukan pancaragam skolah...yang mana hanya ada 3 org je member lelaki band ni...termasuklah aku...haha...gila jambu ar time 2...dikelilingi bunga2...hahaha...kitorg kiranya perintis la kpada band pancaragam kat skolah lama aku (SMK Pendang)

7. last but not least...muvi melayu faveret aku...jeng jeng jeng...Cinta and Sepi...haha...mesti org ckp jiwang...xda la...muvi 2 pon bukannya jiwang pon...aku suka cara plot dua2 cita 2 disampaikan...and maybe ada kaitan sket2 atau byk2 kot dgn my real life...

selesai...sorry for the late response...aku nak tag sapa eh?aku rasa xyah la tag sapa2...leceh jek...cian mamat yg kena tag 2...hihi...(baik tak aku?)

2 comments:

Bajet said...

Haha. Sepatutnya ko rasa bersyukur sebab kena tag dengan aku. Kalo ko nak pg old trafford bawak aku skali aku nak tengok MU kalah haha. Kita pergi time MU lawan Arsenal baru syok.

eMaNo said...

ang lupa nak bgtaw game favorite..
ada bran maw lwn??

Related Posts with Thumbnails
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates