Thanks UTP


jan 2005...that time most of my friends still dok rehat-rehat kat umah...ye la baru pas spm...tapi utp offer had come and i had decided to come and no applying for any other place even if my spm result is excellent...utp is my choice...and still not regreting the decision to choose utp...

start at v5 old...semarang...kat sana la bermula student life aku kat utp ni...kat sana la mula kenalnya rakan-rakan yang akan menemani aku untuk 5 tahun...even though after result ramai gak kuar...that's their choice...kenal dengan mak su...pak su...adik-adik...macam bru semalam je aku rasa...berjalan ramai-ramai pegi lecture...zaman ada awek sampai zaman takda awek...zaman takda moto sampai zaman ada moto...from v5 old, v1, v4 to v5...year 1 until final year...the horror fydp...internship...menonton bola di mapley...jalan-jalan cari makan...bermain bola dengan rakan-rakan...berfoya-foya...to many things had happened...5 years is very long yet very short...

after went through so much joy...so much pain...up and down...esok will be my last day...i have growned and learned a lot here...lots to remember...happy...sad...everything...even there are times i feel like nyampah dok utp...ye ar tension with everything...but when u have friends besides u...everything will be nothing...just recently i feel that actually i love utp very very much...thanks utp for all the memories...

kepada semua kawan-kawan yang mengenali aku...my batch...or not my batch...aku just nak minta maaf atas suma silap dan salah aku...jangan lost contact ye...take my number 019-5221474...semoga persahabatan kita suma kekal selamanya...aku doakan kita suma berjaya dalam apa sahaja yang kita wat...jumpa lagi konvo tahun depan ye...

so kat sini aku nk serahkan matrik kad aku...alaaa cam wat clearance tu...sebagai tanda aku bukan lagi pelajar UTP


TO ALL MY FRIENDS - "HAPPY GRADUATION GUYS!!!"

hayatilah bait-bait lirik di bawah

BROTHERS - "Doa Perpisahan"

Pertemuan kita di suatu hari
Menitikkan ukhuwah yang sejati
Bersyukurku kehadap Illahi
Di atas jalinan yang suci

Namun kini perpisahan yang terjadi
Dugaan yang menimpa diri
Bersabarlah diatas suratan
Kutetap pergi jua

Kan kuutuskan salam ingatanku
Dalam doa kudusku sepanjang waktu
Ya Allah bantulah hamba-Mu

Mencari hidayah dari pada-Mu
Dalam mendidikan kesabaranku
Ya Allah tabahkan hati hamba-Mu
Diatas perpisahan ini

O.. uwo.. ho..
Teman betapa pilunya hatiku
Menghadapi perpisahan ini
Pahit manis perjuangan
Telah kita rasa bersama
Semoga Allah meredhai
Persahabatan dan perpisahan ini
Teruskan perjuangan

Kan kuutuskan salam ingatanku
Dalam doa kudusku sepanjang waktu
Ya Allah bantulah hamba-Mu

Senyuman yang tersirat di bibirmu
Menjadi ingatan setiap waktu
Tanda kemesraan bersimpul padu
Kenangku di dalam doamu
Semoga... Tuhan berkatimu

Oo.. ho.. o...

10 comments:

kEyrOL~ said...

ko pulangkn ke kad matrx? uhu~

Sakilah said...

sedey2...
=(

NasMad said...

haha...pulangkan je...tinggal khazanah aku di sini...

sedey jugakkkk~

oYaMa said...

scan and print kan..haha..aku berjaya tipoo pakguard~ haha

NasMad said...

haha...keji siot...xpe2...tipu je pak gad tu...dorg pon busan tak da org nak tipu dorg

meen said...

ayat2 ko dlm post ni seswai buat speech weh tym konvo nnt.

aku nk tambah ayat lg,
dari zaman nasrul, ke nas-hole sampai la ke zaman kuki...
dari zaman friendster sampai la penegar mafia facebook...

trimas kuki n mohon maaf minx halal makan minum n hutg kalau ada.
sama2 k~

NasMad said...

hahaha...tanti2~

oit...jgn lupa main mafia aku kalo aku tak leh online...hehe

AlexAlabasta said...

Look forward to the life ahead, bro! Chaiyok2~!!!

NasMad said...

thanks cik sabariah~hahaha

オテモヤン said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts with Thumbnails
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates