after 2 months

sigh~ da bsawang blog ni...lamanya tak update...

wut happen after 2 months??

well still jobless and tak da banyak pon interview...

haih~ cam da hilang semangat je...

owh by the way...aku skang tengah partime kat petrosains...

walopon elaun pon takda la banyak tapi boleh la forb the time being...
so kawan-kawan tolong la doa-doakan aku ek...

sambil-sambil tu aku pon doakan la suma kawan-kawan aku...

semoga kita suma mendapat pekerjaan yang baik...
pekerjaan yang boleh tolong kita bantu family...

to kawan-kawan yang maybe nak tolong sangat-sangat la dialu-alukan...

kalo ada keja kat mana-mana boleh suggest ek...

ok la chiow dulu...

petrosains volunteer batch feb

3 comments:

oyenks said...

eksaited muka ko nasrul
hik3

Pemerhati Penang said...

A photowhore is what a photowhore does. Both u and azo. hahahaha...
About time ko update blog. aku ingat dah nak buang from list blog aku... wakaka...

NasMad said...

haha...trasa kembali muda 5 tahun...jgn ar buang blog aku doh...kesian kat aku...hahaha

Related Posts with Thumbnails
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates