Cuti bersempena sambutan wabak H1N1

setelah bertahan beberapa lama akhirnya utp tewas...walaubagaimana pun utp masih antara ipta ipts yg paling kental bertahan dari menutup operasi berbanding ipta ipts lain...

cuti bermula ari ni...sampai weekend depan...certain orang hepi certain lagi tak brapa hepi...ye la baru minggu kedua kan...macam tak berbaloi je balik utp...kalo macam aku...tak brapa best kot...sebab sekarang ni tengah semangat wat fyp...tak pasal-pasal tsangkut plak...haaaiiihhh~

ramai meragui kenapa utp biar student balik and yang ada simptom maybe bleh spread dekat rumah...well jawapannya mudah je...utp tak mao bertanggungjawab if something happens inside the campus that can bring bad image for the university...so easy way sent all student home and if the students are infected at home it is no longer their responsibility...so tak yah la persoalkan lagi ye...they may have other exception...but for me it is the only reason...apa yang penting for student skang balik rumah dan jaga diri baik-baik...


so dengan ini secara rasminya aku isytiharkan utp akan ditutup dari 31 july - 8 august 2009...so kawan-kawan suma...selamat bercuti...

2 comments:

Bajet said...

ada plak ko yg ishtiharkan cuti. tula pasal aku pun risau ni. dr farouq tu dah bising nak result. padahal aku baru je mula. pening2.

NasMad said...

haha...aku penyimpan mohor besar reactor2 utp...

2 ar pasal...cuak doh...nak kena bar sial

Related Posts with Thumbnails
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates