FO without Chunhee and Yejin

sob3~ sedih2...fo outing will never be the same after the episode 53...huhu...there are no more yejin and chunhee after this...camna nak ckp ek...feel da lain...pasni da takleh gelak2 tgk chunhee yg sengal and loser tu lg...sapa lg bleh lawan hyori pas ni...yejin je paling suit dgn hyori...sedih siot...awal2 tgk fo ni kita takkan sangka bond antara suma org sgt2 kuat...so when they have to let someone go it is very2 sad...even kita yg tgk ni pon full of emotion...sapa fans fo? o/...sapa yg tak nanges even sket pon time farewell episode? o/... aku rasa more than 80% kot yang nanges...tmasuklah aku...wuwuwu~ye ar...dengan character masing2 make the family looks perfect...complement each other...after that 1 year period everyone seems like the real family...so after losing 2 members of the family it was something that is so tragical...



let see...chunhee...sapa suka chunhee? o/ ...starting fo with very good impression...model la katakan...after the recording sapa expect mamat ni sorg yang total loser...suma yg dia wat mesti ada je yg tak kena...and its not something yg dia wat2...it was so himself...check la episode mana yg dia tak wat sengal...every episode ada je bnda2 sengal yang dia wat and jadi kat dia...jatuh...jatuh...jatuh...pas tu kena marah...haha...serius loser...clumsy abes...so pas ni da takda shot2 spontan mamat ni tgolek...it is something that the fans will surely miss a lot...

then...yejin...minah yang tsangat la exp
ert tentang ikan...bliau juga expert dlm bidang tangkap menangkap ayam...rilek je ketuk kpala ikan...pas tu cakap ikan tu koma...first time aku dengar ikan koma...haha...tengok je lemah lembut...tapi when recording takdanya control2...siyes klaka part games yang kena wat pusing2 gajah tu...comel je jalan senget sebab pening...haha...suara dia yang kiut2 tu mesti akan dirindui suma org...sapa bleh lupa yejin bleh kalahkan taeyeon snsd?umur dia 29 time 2...and taeyeon yg comel plak umur 20...you go girl!!!

after all the memories with chunhee and yejin...i think it will a very tough job for new members to replace them...most of the fans said there is only one chunhee...the only one yejin...

the new members that already replaced them are park si yeon and park hae jin...so all the best to the new members


to chunhee and yejin...for all the laughs and tears...kamsahamnida~

CHUNHEE!!!! YEJIN!!!! Saranghei~

2 comments:

Pemerhati Penang said...

wah2, emotional skit...

mmg x sama mcm dulu

sedih...

Park Ye Jin yang cute dah x de!!!

NasMad said...

huhu...sedih3~

Related Posts with Thumbnails
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates