Manchester United was here

tanggal 18 july 2009 akan slalu terpahat dalam ingatan aku...sebabnya man utd my faveret football team telah datang ke malaysia dan aku berjaya menyaksikan mereka scara live...kat sini ada lah sikit gambar dri tempat duduk aku yang agak tinggi tu...lambat masuk punya pasal abes penuh tempat yang nice...tapi takpe la at least nampak gak...

gambar tak brapa best la sebab dari handphone...tp at least i do have some memories with united...resultnya malaysia 2 vs man utd 3...













owh by the...aku tak jadi la nak pindah ke wordpress complicated sangat...pastu dengan internet yang slalu slow je ni baik guna blogspot je kan?hehe...

2 comments:

Bajet said...

Hidup Malaysia

NasMad said...

mati gooner~

Related Posts with Thumbnails
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates