Ini rumah saya...

post ini ditulis kurang 48 jam sebelum exam paper terakhir aku kat utp...reactor design for petrochemical...the final of the final...the hardest paper for this semester...so far da slesai 3 paper...OM, EIS, and MS...so overall the performance aku jawab cam kurang memuaskan...nak repeat deans list sem lepas cam sangat-sangat susah...sigh~ takpe la...nak sedapkan hati cakap la target lulus je...nak grad je...walopon dalam hati trasa rugi sangat...certain soklan terlepas pandang...soklan yang crucial yang bleh tukar grade a and b and even c...nak nyesal skang pon bukan ada guna...so just tawakal je la...untuk reactor design rabu ni...serious aku target untuk lulus sahaja...cam blur je bila fikir reactor...so doakan aku ye kawan-kawan...

pas abes paper rabu ni plan nak kuar tengok 2012...sebab ramai da heboh cita tu best...actually last saturday we did went to ipoh to watch that movie...guest what?? first time ever...tiket abes...both jj and parade...so terpaksa la balik keciwa...takpe nanti pas paper kita suma pegi lagi ye kawan-kawan...

my fyp presentation was scheduled on 30th nov...lambat lagi kan?hehe...so insyaAllah this weekend ni nak balik umah...lama sangat da tak balik...huhu...even pas ni maybe akan stay kat umah lagi lama...ye ar...mungkin sampai dapat keja...sebenarnya teringat kat mak aku...huhu...anak mak la katakan...hehe...tak sure lagi nak stay sampai raya aji ke tak...ye la nak prepare presentation tu...kena gak jumpa sv aku...sigh...lamanya tak jumpa sv aku...ntah dia ingat aku student dia lagi ke tak...haha...

so untuk sapa-sapa yang tak penah pegi umah aku...ni la my home sweet home...some parts yang sempat aku snap guna handphone murah aku...hehe

ni antara pokok-pokok yang mak aku tanam...keliling umah aku penuh dengan pokok...pokok bunga la...pokok buah la...kalo datang musim ada la manggis...mangga...


ni plak gambar ruang tamu aku...kecik kan???mana tv???hehe...ada la...ni tempat orang duduk makan masa raya...yang ada tv tu kat tmpt aku snap gamba ni la...tapi tak amek gambar plak...hehe


this is the dapur...periuk besar kat sebelah kanan tu mak aku guna wat nasi lemak...hehe...


dan ini pula kucing saya...hehe...nama dia tomok...waaaa...gila penyanyi...haha...sebab mak aku minat tomok...masa OIAM...

haaaa...tu la sket gamba umah aku...pas abes blaja ni...sapa-sapa free jemput la datang umah aku...umah aku sedia menerima tetamu...hehe...nak address bleh mintak dengan aku...nanti aku bagi...ok...to all my frens yang mostly tinggal 1 paper...aku nak wish you guys good luck and all the best for your last paper...chaiyok!!!

11 comments:

Anonymous said...

nas~~ nk g umah....
nk mkn manggis n mangga~~ uhuhuhu

ah-kieym said...

aku ingt nk pg sume umh la.nti dh balik kl,jauh lak nk pg.huhu..
lps ni pn dh xtau bile lg dpt brkumpul dan brjumpa..huhu..
sedih la plak~ :(

NasMad said...

anonymous - meh lar...pm gtalk aku...nnt aku bg address...cam bahaya la letak address umah kat sini...actually ari tu bru abes musim manggis...thn dpn plak la kot...

akim - jom ar...best gak tu...pusing keliling msia...hehe

meen said...

aku on je.
terasa lama plak jadi penganggur ni~

OoizzioO said...

ha3
good luck gak
tggal satu paper je kan lagi!!!
chayok!!!!

NasMad said...

tanti: jom ar...kita mula dri umah aku n pojan...trn smpi ke johor...

izzi: weh aku kawan1 ke kawan2 ke bkn kedua2nya...hahaha

LuKe HaKiM said...

kiki and kuki sitting on a tree.
K.I.S.S.I.N.G.!!!!!!
BUAHHAHA.
datang la rumah aku.ada pokok bangla. LOL

oyenks said...

kucing ko pakai eyeliner permanent
kagum ahh

NasMad said...

loke: lol...

oyenk: haha...dgn kucing pon nak jeles...kufur nikmat btul...hehe

xunxu said...
This comment has been removed by a blog administrator.
meen said...

kuki, awat ada comment yg deleted!?
hohoho~

Related Posts with Thumbnails
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates