PDP, Mafia dan cari kerja

sigh~ da lewat malam...tp still tak leh tito...tadi baru balik dari ipoh...tengok muvi...cita PISAU CUKUR...pergh fazura memang hot la...haha...overall cita tu ok la...bleh la guna untuk release sket tension-tension gara-gara menyiapkan fydp...kepada suma bebudak chemy...aku ucapkan selamat berehat...aku tau ramai yang tak cukup rehat sebab fydp ni...siap ada yang berkampung kat lab...bilik member la...kat common room la...cafe la...akhirnya slesai gak presentation kita tu...alhamdulillah...

dalam dok busy2 fydp ni pon aku asek main mafia wars lagi...kat facebook...haha...bayangkan la masa tengah busy2 design equipment yang cam haram...kepala asek dok ingat energy mafia wars je...ye ar penting kot...nak wat job and naik level...haha...ni la antara achievement aku yang paling latest...yang berjaya aku dapat time2 sibuk dengan fydp...owh by the way level aku da 330...haha...tegar2...otai2 mafia pon da cuak2 dengan aku...hehehe


amacam???haha...tegarkan???ari-ari ada je update dengan don meen...don arfah...suma2 don utp la...siap sanggup pm orang smata-mata nak suh wat job...dasat gila ketegaran mafia ni...tapi setegar aku pon takda main kat lab icon...macam sorang don ni...haha...tak nak la cakap sapa...nanti dia marah da tak nak bagi gift...hehehe...

so far da beberapa orang da dapat offer keja...sigh~ bestnya...aku je tak tau bila...company apa pon tak sure lagi...anyway sapa2 yang da dapat offer tu congratz...yang belum dapat tu jom la kita busykan diri kita cari keja...huhu...tak nak nganggur lama sangat...tapi skang cam busy plak...tambah2 dekat final exam ni...so plannya nak mula siyes cari keja pas exam la...hopefully ada la company yang nak terima aku...janji aku kepada company tu kalo aku dapat keja...AKU AKAN BERHENTI MAIN MAFIA WARS...haha...

ok la...da lewat ni...aku pon nak tito...to all my friends...batch jan 05...i wish you all good luck for your final exam next week...walopon da final sem...jangan malas2 belajar... (^_^)v

4 comments:

meen said...

berhenti men MW?
xpat kot~

NasMad said...

haha...amat memerlukan keazaman yang tinggi

RfahHazie said...

mcm no way je nk benti maen mw...hahahaha..
xpe2..akan ak kejar level ko ngn tegar nye!!~..

p/s: its don rfah eh..bkn arfah.."a" kt dpn tu wat ak rs name ak awal gile (tp mmg pn T_T)

NasMad said...

hahaha....ok2....sorry ye don rfah...hikhik...

Related Posts with Thumbnails
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates