Mati

mati tu bermaksud bila sorang da tak bernyawa...korang penah pike tak bila hari terakhir korang kat dunia ni?? kalo korang tau tarikh korang KO apa korang nak wat?? well of course la wat ibadat banyak-banyak...ye ar...itu je yang bleh bawak mati...tapi sebab kita tak tau...so ibadat pon jadi tunggang langgang...hehe...besa la manusia...

bila korang mati...korang rasa korang akan di ingati tak??? adakah orang akan sedih bila korang da mati??? apa kenangan yang korang tinggalkan untuk suma yang masih hidup??? korang akan dikenang sebagai sorang yang macam mana??? baik ke??? kedekut ke??? jahat ke??? gila ke??? haha...orang akan doakan kita ke???sedekah fatihah???

haaa...mesti la tak tau lagi kan??? sebab kita belum mati lagi...hehe... so untuk make sure kita akan diingati sebagai orang yang baik...kena la slalu buat baik kat orang...nakal sket-sket tak pe la... hehe... ok la...cukup la sikit peringatan untuk kawan-kawan suma...

owh smalam man utd kalah dengan chelseal...sigh~ ini petanda tak baik untuk minggu ni...hehehe...eh...lusa da final exam??? sigh~ tak abes blaja lagi ni...ok la aku nk wish suma kawan-kawan yang akan berfinal exam...good luck and all the best...doakan kejayaan kita suma insyaAllah...

7 comments:

oyenks said...

owh smalam man utd kalah dengan chelseal...sigh~ ini petanda tak baik untuk minggu ni --> br taw cara nak mengukur petanda ek ;P

NasMad said...

hahaha...aah...cam tu la...actually macam benda jadi smlm cthnya...keta yang aku naik da tlanggar sekor kucing...wuwuwuwuwu...cian gila kucing tu...

LuKe HaKiM said...

ape petanda2 ni.ni nak pakai kopiah and serbu bilik kau ni.tah bende voodoo ape kau letak dalam bilik tu.yoshh!
ps:oyenks macam dah lame je main petanda petanda ni.jeng3

NasMad said...

hahaha...suma jgn tpengaruh ye...petanda2 ni suma tak semestinya btul

oyenks said...

oit oit
fitnah itu berDUSA yek
aku nak mengetest2 si nasrul nih
main petanda2 je dia haa
baik ko serbu sesegera mungkin sebelum menjadi hanyut (merapu merapik meraban dah ayat nih)

NasMad said...

hahaha...abes la aku kena serbu...rileks la oyenks...bkn pcaya pon ptanda2 ni...haha

meen said...

abes ar Nas.
petanda buruk mggu ni da start.
Mr Khor da cari pasal.
pasni apa plak erk~
aku da xnk tulun ko dalam mafia!?
haha!

rilek bro.
smue ni pasti ada hikmahnya.
doakan ketenangan ati jawab paper esok. amin...

Related Posts with Thumbnails
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates